IniciNoticiesSalutLa Generalitat estudia ampliar el CAP Tordera

La Generalitat estudia ampliar el CAP Tordera

L’augment del nombre de professionals, “ha limitat la capacitat estructural del centre”, per la qual cosa es planteja aquesta ampliació de l’edifici.

La Generalitat de Catalunya estudia ampliar el Centre d’Atenció Primària de Tordera. El creixement de població és un dels principals motius pels quals Salut vol estudiar el projecte d’ampliació del centre a nivell estructural.

Tal i com ha confirmat el director del CAP en declaracions a Ràdio Tordera, el Govern està estudiant si és possible ampliar l’edifici. De fet, aquesta estructura es va estrenar l’any 2010, quan la població era de més de 15.500 habitants. Fins aquest 2023 -superant els 18.000, també hi ha hagut un increment del personal del CAP Tordera. Ho explica el director, Leonardo Heredia.

Ampliació CAP 1

“Fa 5 o anys l’equip tenia 30 professionals i ara en té gairebé 50”

L’augment del nombre de professionals, “ha limitat la capacitat estructural del centre”, per la qual cosa es planteja aquesta ampliació de l’edifici. Ara mateix, però, la proposta es troba en fases d’estudi inicials. Des de la direcció del centre esperen que pugui ser una realitat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES