IniciNoticiesEsportsEl pavelló dels països catalans ja disposa d’enllumenat LED

El pavelló dels països catalans ja disposa d’enllumenat LED

Des de l’Ajuntament de Tordera es continua treballant per aconseguir una millor eficiència energètica i sostenible al municipi. La voluntat és continuar impulsant aquest tipus d’actuacions en tots els equipaments municipals

Seguint el projecte de remodelació i substitució de l’enllumenat en els equipaments municipals, durant la setmana passada la brigada municipal està col·locant els nous focus projectors de llum LED al pavelló dels Països Catalans. Aquest canvi suposa una continuïtat de millora de l’eficiència energètica i de consum als edificis públics.

Des de l’Ajuntament de Tordera es continua treballant per aconseguir una millor eficiència energètica i sostenible al municipi. La voluntat és continuar impulsant aquest tipus d’actuacions en tots els equipaments municipals, com ja s’ha fet a la biblioteca, al camp de futbol, a l’enllumenat públic i centres escolars públics. En parla la regidora d’Obres i Serveis, Bàrbara Vergés.

Bàrbara pavelló

Els propers canvis es realitzaran a la pista exterior de tennis, al patí de l’Escola Ignasi Iglesias amb Gran Prix i al pavelló parroquial, entre d’altres ubicacions.  L’estudi del projecte ha estat elaborat pels tècnics municipals amb la coordinació de les regidories d’Esports i Obres i Serveis.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES