IniciNoticiesEsportsL’equip dels Invencibles realitza el primer partit triangular infantil al camp municipal...

L’equip dels Invencibles realitza el primer partit triangular infantil al camp municipal d’esports

Amb la creació dels 3 equips dels Invencibles a Tordera, Blanes i Sant Cebrià de Vallalta han pogut realitzar aquesta jornada conjunta que tan necessària és per tots els jugadors/es més enllà del resultat

Des d’aquesta temporada el CFTordera compta amb l’equip Invencibles. Gràcies a la magnífica tasca que fan des dels Invencibles Futbol Inclusiu, els nens i nenes de Tordera i rodalies poden gaudir del futbol a les instal·lacions torderenques.

És un espai de diversió, obert a tothom. Una forma de treball de les habilitats socials i de coordinació, sempre amb la diversió entre cella i cella. Un projecte que persegueix l’objectiu d’oferir el futbol a tots els infants. Una necessitat que cobreix el projecte, però que alhora encara moltes famílies veuen com als seus fills/es els hi tanquen portes. Ho comparteix la coordinadora d’Invencibles, Sandra Surís.

Sandra Suris 1

La temporada passada jugaven partits mensualment, però amb l’inconvenient que els rivals eren de diferents edats, ja que no hi havia equips infantils inclusius. Amb la creació dels 3 conjunts dels Invencibles a Tordera, Blanes i Sant Cebrià de Vallalta han pogut realitzar el primer partit triangular infantil. Segons la Sandra Surís una aposta primordial del projecte.

Sandra Suris 2

Per dur a terme aquesta tasca, els Invencibles compten amb un conjunt de professionals conformat per psicòlegs, educadors socials, integradors socials i entrenadors, entre altres, que han unit les seves motivacions i entusiasme per crear aquest equip de futbol adaptat infantil. A més, des de l’inici es va proposar als clubs que per tal de fomentar la inclusió volien que hi hagués interacció amb altres jugadors/es de les diferents categories. La coordinadora ens explica quin és el propòsit.

Sandra Suris 3

Des d’aquest any també estan oferint diferents espais. Com per exemple un d’oci pels jugadors majors de 12 anys amb l’objectiu de treballar les habilitats socials. Tanmateix, han començat una activitat psicològica familiar per les famílies dels Invencibles. Ens en parla la Sandra Surís.

Sandra Suris 4

Molt atents perquè tenen preparades novetats per aquesta temporada que pròximament desvetllaran a través de les xarxes socials.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES