IniciNoticiesPolíticaTordera aprova l’adhesió a l’Agenda Digital dels municipis de Catalunya que impulsa...

Tordera aprova l’adhesió a l’Agenda Digital dels municipis de Catalunya que impulsa el Consorci Localret

L’Agenda ha de ser un instrument promotor i facilitador per a la concreció d’estratègies, plans i projectes de transformació digital de manera conjunta i compartida dels municipis

L’Ajuntament de Tordera va aprovar ahir adherir-se a l’Agenda digital dels municipis de Catalunya impulsada pel Consorci Localret. L’Agenda ha de ser un instrument promotor i facilitador per a la concreció d’estratègies, plans i projectes de transformació digital de manera conjunta i compartida dels municipis. Es tracta, doncs, d’un document que també serveix d’agenda tipus per tal que els ajuntaments puguin elaborar la seva pròpia agenda digital, i que pretén generar espais de trobada, coordinació i priorització dels reptes i necessitats dels municipis per a la digitalització global dels pobles i ciutats. Ho explica el regidor de tecnologies de la comunicació, Pau Megias.

Pau agenda digital

“aquesta eina pot ajudar en desenvolupar la transició digital”

Els següents passos a desenvolupar a partir d’ara són la priorització d’un conjunt d’accions per les que començar a aplicar-les i la creació de grups de treball per tal d’impulsar-les. A Tordera l’adhesió de l’Agenda amb va aprovar per unanimitat del plenari municipal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES