IniciNoticiesComerçLa rebaixa de l'IVA no es nota al cistell de la compra

La rebaixa de l’IVA no es nota al cistell de la compra

Els consumidors de Tordera opinen sobre la rebaixa de l’IVA als productes

Fa poc més de tres setmanes que els aliments de primera necessitat tenen l’IVA rebaixat. El Govern estatal va aprovar una mesura per intentar pal·liar la crisi energètica que ha afectat a la inflació dels preus. Ara bé, a l’hora de passar per caixa l’import total continua sent massa alt, segons consideren alguns consumidors. El tiquet –asseguren- només ha disminuït uns cèntims respecte els últims dies de desembre. Tot i que s’ha suprimit l’IVA del pa, la llet, els ous, fruites i verdures, llegums o cereals, els consumidors no noten l’impacte de la rebaixa a la cistella de la compra.

La mesura va entrar en vigor amb l’inici de l’any per combatre la inflació dels últims mesos i es preveu ampliar-la sis mesos, fins al juny, tot i que el mes de març es revisarà. Els consumidors torderencs, però, no es mostren especialment optimistes.

Consumidors

“segueixo gastant el mateix i no he notat la baixada”

L’Associació de consumidors Facua insisteix que hi ha grans supermercats que no estan repercutint la rebaixa de l’IVA a tots els aliments afectats per la mesura. Així ho han denunciat a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES