IniciNoticiesEsportsLa Regidoria d'Esports inicia els treballs de millora, obra nova i manteniment...

La Regidoria d’Esports inicia els treballs de millora, obra nova i manteniment en diferents equipaments esportius municipals

Es tracta d’una remodelació dels desaigües, manteniment de la zona de dutxes, reparació del terra i renovació dels vestuaris de la zona “antiga” del Camp Municipal d’Esports i la construcció d’una nova zona de graderies a la pista coberta de Sant Andreu

Des de l’Ajuntament de Tordera es continua treballant per aconseguir que les instal·lacions del municipi siguin tan complertes com sigui possibles. L’inici de la remodelació de la gespa artificial del camp municipal d’esports i el canvi de coberta del pavelló Parroquial ja són una realitat per aquest primer trimestre esportiu de l’any. Però ara s’afegeixen d’altres millores també necessàries a la pista coberta de Sant Andreu i al camp municipal.

Ambdós equipaments apleguen molta activitat esportiva a Tordera, i per això, s’han començat un seguit de treballs de millora, obra nova i manteniment. En el cas de la pista coberta de Sant Andreu està en marxa la construcció d’una nova graderia. A més es vol reformar els baixants i els vestidors. Pel que fa al camp municipal d’esports, també s’ha iniciat aquesta setmana la remodelació dels desaigües, el manteniment de la zona de dutxes, la reparació del terra i renovació dels vestuaris de la zona “antiga”. Ho detalla el regidor d’esports, Pau Megias.

Pau Megias obres

“calia una remodelació i una inversió més forta per acabar de deixar-les en unes bones condicions”

L’ajuntament de Tordera també considera remodelar tant el paviment i les graderies del Parroquial com el terra de les diferents pistes del municipi i l’enllumenat dels diferents pavellons. Un enllumenat que ja des de l’any passat, la Brigada Municipal, s’ha encarregat de substituir els de la pista de l’Amistat. Uns treballs que van consistir en la substitució dels 16 focus de projectors (400 W) per uns de nous amb tecnologia LED (200 W) i que suposaran una millora de l’eficiència energètica i de consum. Amb aquests canvis, l’Ajuntament de Tordera busca una millor eficiència energètica i sostenible al municipi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES