IniciNoticiesSocietatEs manté l’atur a Tordera el mes de Desembre

Es manté l’atur a Tordera el mes de Desembre

Una xifra que ni augmenta ni disminueix respecte el mes passat. La taxa d’atur es situa en el 13,13%

Tordera compta amb 1081 persones aturades. Una xifra que ni augmenta ni disminueix respecte el mes passat. La taxa d’atur es situa en el 13,13%

Respecte fa 1 any el nombre d’aturats ha baixat en 44 persones a Tordera. El regidor d’ocupació, Rafa Delgado insisteix que les dades no son bones i que des del consistori s’ofereixen diverses opcions de formació amb l’objectiu de baixar l’atur.

Rafa Atur

“Malgrat baixin les xifres d’atur mai podem estar satisfets”

Pel que fa a la comarca del Maresme l’atur ha baixat en 59 persones. El conjunt de la comarca es manté, tot i això, amb una taxa d’atur registral del 10%. Pel que fa al comportament del mes de desembre, el Maresme va registrar un lleuger descens de l’atur del 0,27% que es va recollir en tots els sectors econòmics a excepció de la construcció. L’agricultura va ser la que va registrar un descens percentual més elevat de l’atur. També va ser notable la disminució de persones aturades entre el col·lectiu SOA (Sense Ocupació Anterior). En canvi, l’anàlisi interanual mostra que l’únic grup on augmenta la desocupació és el de les persones que es volen incorporar al mercat laboral per primera vegada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES