IniciNoticiesPolíticaElisabet Megias serà presentada com a alcaldable de Junts per Tordera aquesta...

Elisabet Megias serà presentada com a alcaldable de Junts per Tordera aquesta tarda al Teatre

La candidatura de Megias serà presentada en un acte amb la presència de l’ex-conseller i Secretari General del partit, Jordi Turull.

Junts per Tordera celebra aquest dijous 12 de gener la presentació de la candidata a l’alcaldia, Elisabet Megias. Serà en un acte a les 19:00h de la tarda al Teatre Clavé.

Megias va ser ratificada per l’Assemblea local de Junts per Tordera per unanimitat a finals d’any. Ara es presenta la nova candidatura per a les Eleccions Municipals del 2023 en una presentació oberta a tothom. L’alcaldable ho explica en declaracions a Ràdio Tordera.

Elisabet presentació 1

“Estic especialment contenta per comptar amb el suport del Secretari General, Jordi Turull”

L’acte presentarà la candidata a les eleccions municipals de Tordera que exposarà els eixos generals amb els quals es basarà el projecte.

Elisabet presentació 2

És així com es culmina el procés intern que la formació va l’any passat per tal de donar relleu a l’històric alcalde Joan Carles Garcia, que després de 7 mandats ha decidit fer un pas al costat i no optar a la reelecció. La candidatura de Megias serà presentada en un acte amb la presència de l’ex-conseller i Secretari General del partit, Jordi Turull. Amb un pica-pica conclourà l’acte de presentació de la candidata per Junts per Tordera.

2 COMENTARIS

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES