IniciNoticiesEsportsEl veterans Tordera Sant Andreu s’imposa al CF Torderenc en el derbi...

El veterans Tordera Sant Andreu s’imposa al CF Torderenc en el derbi de futbol d’empreses

Els vigents campions de lliga aconsegueixen la victòria per 4 a 0 en un partit disputat, però jugat amb molt respecte per part dels dos conjunts

El dissabte a la tarda el municipal d’esports va gaudir d’un nou derbi entre el Sant Andreu-Veterans CFTordera i el CF Torderenc. Dins del grup A de la lliga de futbol d’empreses, els dos conjunts torderencs es van enfrontar en el penúltim partit de la primera volta corresponent a la jornada 12. El Sant Andreu va endur-se la victòria per un clar 4 a 0. En David Rodríguez, entrenador del conjunt groc i vermell, es mostrava content del resultat que no esperaven que fos tant ampli.  

David Rodríguez 1

El mateix Rodríguez desvelava quin va ser el moment clau del partit que va fer que el Sant Andreu agafes distància en el marcador.  

David Rodríguez 2

Amb un balanç de 12 partits disputats, 7 victòries, 2 empats i 3 derrotes, el Sant Andreu-Veterans CFTordera està tercer a la classificació amb 23 punts. A més, amb només 14 gols en contra és l’equip menys golejat de la lliga. Per la seva part, el CF Torderenc està cinquè amb 19 punts després d’aconseguir 6 victòries, 1 empat i 5 derrotes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES