IniciNoticiesSocietatLA CONSELLERA DE TREBALL, MAR SERNA ES MOSTRA OPTIMISTA QUE L’OCUPACIÓ A...

LA CONSELLERA DE TREBALL, MAR SERNA ES MOSTRA OPTIMISTA QUE L’OCUPACIÓ A TORDERA MILLORI EN ELS PROPERS MESOS.

La consellera de treball, Mar Serna va assegurar ahir a Tordera que es comencen a detectar indicis de millora en l’ocupació a Catalunya. Algunes dades que confirmen aquesta hipòtesi, són el creixement d’afiliacions a la seguretat social, que l’atur baixa i que el creixement de l’economia catalana no és negatiu. La consellera i altres experts en la matèria van participar ahir en una xerrada organitzada per el col·lectiu Catalunya causa comuna sobre ocupació i atur. Mar Serna creu que s’ha de ser optimista de cara el futur.

Respecte la situació d’atur a Tordera, la consellera també va destacar que s’està avançant en el bon camí, per rebaixar el nombre d’aturats.

A la tertúlia també hi va participar el torderenc i professor de l’universitat politècnica de Catalunya, Ramon Nonell. El professor assegurava desconèixer com s’ha arribat a la situació d’ocupació actual. Tot i això es mostrava optimista que les coses milloraran.

Per la seva banda, el secretari comarcal de UGT al Maresme, Lluís Torrents explicava que com viu el treballador aquesta situació de falta de feina.

L’acte que es va celebrar ahir a l’auditori del teatre clavé, va comptar amb la col·laboració del PSC de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES