IniciNoticiesMedi ambientEL CONSELLER DE MEDI AMBIENT, FRANCESC BALTASAR HA VISITAT AQUESTA TARDA ELS...

EL CONSELLER DE MEDI AMBIENT, FRANCESC BALTASAR HA VISITAT AQUESTA TARDA ELS TREBALLS DE PREVENCIÓ D’INCENDIS ALS BOSCOS DE TORDERA.

El conseller de Medi Ambient i Habitatge ha visitat aquest matí els boscos del parc Montnegre Corredor, al terme municipal de Tordera. La visita ha servit per conèixer “in situ” els treballs de neteja forestal després de les nevades del passat 8 de març.

Actualment, als boscos del terme municipal de Tordera hi estan treballant tres brigades de neteja amb l’objectiu que al 15 de juny estiguin practicables les pistes forestals de prevenció d’incendis. El conseller ha recordat que s’està actuant a fons en el bosc per evitar riscos aquest estiu.

Francesc Baltasar assegura que s’ha d’alertar a tot Catalunya dels riscos d’incendis d’aquest estiu.

Segons el conseller, la situació en els boscos afectats per les nevades no s’haurà normalitzat fins d’aquí a tres anys.

El conseller ha estat acompanyat, entre d’altres, del regidor de medi ambient, Carles Aulet que explicava que actualment treballen tres empreses en la neteja dels boscos.

El regidor de Medi Ambient Carles Aulet, ha destacat la bona predisposició del conseller per resoldre al més aviat possible la situació de la massa forestal acumulada als boscos de Tordera i li ha insitit en la necessitat d’obrir la franja contra incendis que uneix Sant Llop i Les Farreres.

De cara a les properes setmanes es sumarà més personal a les tasques de neteja i prevenció. Aquest personal arribarà dels plans d’ocupació extraordinaris que ha aprovat aquest matí la conselleria de Treball de la Generalitat i que han de donar feina a persones en situació d’atur.

ÚLTIMES NOTÍCIES