IniciNoticiesSocietatTordera rebrà els Reis Mags en una cavalcada inclusiva

Tordera rebrà els Reis Mags en una cavalcada inclusiva

En col·laboració amb l’Associació de Famílies Especials de Tordera (AFET), s’ha preparat una rua adaptada per a tots els infants.

Ses Magstats els Reis Mags, arriben des de l’Orient a Tordera aquest dijous 5 de gener al vespre. És per això que des de la comitiva reial i l’Ajuntament de Tordera, s’ha organitzat una cavalcada perquè els infants i famílies els puguin rebre pels carrers del poble.

Aquest 2023, i després de dos anys limitats per la pandèmia, torna la normalitat i per això es recupera la cavalcada reial pels carrers del municipi. Ho explica el regidor de festes, Pau Megias.

Prèvia Reis 1

“Creiem que era important poder recuperar l’arribada dels Reis”

Si bé torna el format de cavalcada pels carrers del municipi, enguany l’organització ha inclòs una novetat important al recorregut. En col·laboració amb l’Associació de Famílies Especials de Tordera (AFET), s’ha preparat una rua adaptada per a tots els infants. Els qui ho demanin, podran tenir una credencial per entrar a una zona més tranquil·la i reservada a la Plaça per donar la carta als Reis. A més, també hi haurà una zona del recorregut on la música es baixarà per afavorir a l’estada dels infants.

Prèvia Reis 2

A més, enguany les novetats són forces. La Comissió de Festes des de ja fa uns mesos ha treballat intensament amb la renovació i manteniment de les carrosses reials que ja les té pràcticament a punt pel proper dijous 5 de gener. A més, enguany s’incorporen elements lluminosos i un drac xinès entre carrosses. Avança les novetats el regidor Megias.

Prèvia Reis 3

Un any més, les entitats i comerços de Tordera també participaran de la cavalcada com l’ACR Pere Cot, Set de Dansa, Colla de Diables de Tordera, Club Twirling Vila de Tordera, l’Escola de Dansa de la Cristina Llobet, Pubillatge Tordera i el Wushu Montnegre.

Els Reis, a més, han informat que arribaran a Tordera carregats de regals i amb prop de 400 kg de caramels.

El recorregut es manté respecte les últimes edicions. L’Ajuntament ha informat que la cavalcada d’enguany sortirà a les 18:30 de la tarda des de l’Avinguda dels Països Catalans. La rua passarà per tot el Camí Ral fins arribar a la Plaça de la Concòrdia. Des d’aquí, els Reis continuaran el recorregut a peu fins a la plaça de l’Ajuntament. En aquest punt, Ses Majestats faran la tradicional salutació des del balcó. Finalment, es desplaçaran a l’Església, on faran l’adoració i rebran els nens i nenes que ho desitgin. Aquest any, els Reis Mags d’Orient han comunicat a l’Ajuntament de Tordera que hi haurà moltes sorpreses i obsequis tan al balcó de l’Ajuntament amb els parlaments com dins l’Església de Tordera. Per la seva banda, Ràdio Tordera prepara una retransmissió especial de la cavalcada a través d’instagram.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES