IniciNoticiesRegidoriesLes obres de Cal Ros entren en la última fase

Les obres de Cal Ros entren en la última fase

L’Ajuntament de Tordera té en marxa la renovació de Cal Ros. El Parc Infantil, està en procediment de reinstal·lació i a les parets exteriors de l’edifici ja s’hi ha fet un mural.

Durant el primer semestre de l’any 2020, el parc es va tancar al públic per investigar unes filtracions d’humitat en els comerços de les galeries de sota la plaça de Cal Ros. En unes primeres obres l’estiu passat, es va descobrir que l’origen de les filtracions era més greu i va ser llavors quan es va procedir a aixecar tota la instal·lació. Bàrbara Vergés, regidora d’obres, explica la situació actual de l’espai.

Bàrbara Cal Ros 1

Actualment ja s’ha fet la reestructuració del parc infantil ambientat en la història d’en Pere Botero i ja s’hi pot accedir.

D’altra banda, s’ha pintat un nou mural les parets exteriors de l’edifici de Cal Ros, on actualment hi ha oficines de l’Ajuntament. Es tracta d’un mural inspirat en la feina que s’hi duu a terme diàriament i de la història de l’edifici. Les parets les omplen una reproducció dels plànols originals de l’antic CAP, el cadastre de 1850, entre d’altres. Ho explica Vergés.

Bàrbara Cal Ros 2

La intenció és oferir un nou espai a les famílies i als més petits de lleure, a la vegada que es crea una zona més agradable pels ciutadans al centre del poble propera al Camí Ral.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES