IniciNoticiesEsportsLlum verda al canvi de gespa artificial del Camp Municipal d’Esports

Llum verda al canvi de gespa artificial del Camp Municipal d’Esports

El Tribunal Català de Contractes dona la raó a l’Ajuntament i desencalla el contracte d’adjudicació de renovació de la gespa artificial del Camp Municipal d’Esports

L’Ajuntament de Tordera ha anunciat que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP) ha desestimat el recurs especial en matèria de contractació presentada per l’empresa Ventas Internacionales, SA. Això vol dir que dona la raó a l’Ajuntament de Tordera amb el procés de licitació, contractació i adjudicació del procés de renovació de la gespa artificial del camp 1 del Camp Municipal d’Esports. Des del CFTordera celebren la notícia, ja que era un objectiu pendent del mandat actual. Ho explica el president torderenc, Josep Alsina.

alsina gespa

estem esperançats que el canvi es produeixi el més aviat possible

Un acord i tancament adjudicatari d’aquest projecte que té data 23 de setembre de 2021 i que, pel recurs interposat per una de les empreses no guanyadores del concurs, el procés de canvi de gespa artificial s’ha vist forçadament aturat fins al dia d’avui.

Des de la regidoria d’Esports, lamenten la pèrdua de temps amb aquest conflicte d’interessos extern entre empreses, que només ha tingut una afectació directa cap als esportistes que utilitzen aquesta instal·lació i la qualitat de la gespa que ha continuat deteriorant-se amb el temps. La voluntat sempre ha estat poder invertir, millorar les condicions i estar al costat dels jugadors/es que practiquen l’esport en el Camp Municipal d’Esports. El regidor d’esports, Pau Megias, es mostra content de que per fi l’execució de la remodelació sigui una realitat.

pau gespa

Des del 2001 estem intentant executar, però per qüestions alienes a l’Ajuntament no s’ha pogut fer. Esperem que en breu puguem tenir-ho fet i gaudir tots d’una de les instal·lacions més importants del nostre municipi

A partir d’ara, dins del procés de remodelació de la gespa, s’haurà de realitzar els darrers tràmits tècnics – administratius i acordar amb el CF Tordera i les entitats que fan ús de l’espai, la data d’inici dels treballs per tal que afectin el menys possible els horaris d’entrenaments i els partits oficials del cap de setmana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES