IniciNoticiesEsportsEl CFTordera col·labora un any més amb l’”Alcantara Family Foundation” recollint calçat...

El CFTordera col·labora un any més amb l’”Alcantara Family Foundation” recollint calçat esportiu

L’objectiu és ajudar a persones refugiades, necessitades, desafavorides o amb risc d’exclusió social, i facilitar el seu desenvolupament personal i social

Per aquestes dates de Nadal el CFTordera col·labora amb diverses ONG’s i entitats benèfiques que tenen per objectiu ajudar a persones refugiades, necessitades, desafavorides o amb risc d’exclusió social, i facilitar el seu desenvolupament personal i social. Dins d’aquest compromís social, el club torderenc ha decidit tornar a engegar un projecte que ja es va dur a terme l’any passat. Enguany, novament, s’organitza una campanya per donar roba esportiva a aquestes ONG’s solidàries. El president del CFTordera, Josep Alsina, detalla les iniciatives que tenen en marxa.

Alsina nadal solidari 1

Una d’aquestes entitats, “Alcantara Family Foundation” ha demanat un any més, si és possible, la donació de calçat esportiu (botes de futbol de 2a mà). És per tot això que des d’ara, i, fins el proper dia 3 de gener de 2023, es pot fer una donació amb calçat en una bossa a les oficines del club, en horari d’atenció al públic (de dilluns a dijous de 18h a 20h). Ho explica el mateix Alsina.

Alsina nadal solidari 2

Des del CFTordera demanem a tothom que tingui calçat esportiu usat, però en bones condicions, i que no l’utilitzi, que en faci donació. Una vegada finalitzi aquesta recollida, el club procedirà a donar aquest material a les entitats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES