IniciNoticiesSocietatDarrer dia per inscriure’s en el tradicional concurs de pessebres

Darrer dia per inscriure’s en el tradicional concurs de pessebres

La regidoria de Cultura organitza un any més el tradicional concurs de pessebres. Enguany, com a novetat principal, des del consell de cultura de Tordera es va proposar unificar categories. Aquest any es presenta la categoria: Pessebres col·lectius a escoles, associacions, empreses o aparadors d’establiments. També s’amplia la quantia econòmica de 50€ en els premis econòmics. Per setè any consecutiu s’obre la participació als pessebres audiovisuals a través de les xarxes socials (fotografia i vídeo).

El regidor de Cultura, Josep Llorens explica les diferents modalitats del concurs.

Llorens concurs pessebres

“a la web de l’ajuntament hi ha un espai per apuntar-se i també es pot participar en el concurs de pessebres audiovisuals”

La presentació de sol·licituds d’inscripció s’haurà de fer preferentment i prioritàriament de manera telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament o bé presencialment a les oficines de l’OAC de l’ajuntament amb cita prèvia, fins el 20 de desembre.

La visita del jurat es farà el dia 28 de desembre. Per tant hi haurà d’haver necessàriament algú al domicili on s’hagi instal·lat el pessebre i caldrà prendre obligatòriament les mesures de prevenció adequades per a la COVID-19 (distància de seguretat, neteja de mans i ús de mascareta). En aquest mateix sentit, la visita del jurat es farà preferentment al matí (de 10:00 a 14:00h) i només excepcionalment es podrà triar horari de tarda (de 16:00 a 19:00h), cosa que s’haurà d’indicar específicament en el moment de fer la inscripció. El fet de no poder accedir a la visita del pessebre per part del jurat o de no adoptar les mesures de prevenció indicades pot comportar la impossibilitat de poder valorar-lo i, en conseqüència, l’opció a obtenir premi. El lliurament de premis tindrà lloc al Teatre Clavé durant el mes de gener.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES