IniciNoticiesEsportsEl porter del Futsal Tordera, Joan Riera, i l’entrenador Aarón Esparrach, campions...

El porter del Futsal Tordera, Joan Riera, i l’entrenador Aarón Esparrach, campions de la categoria cadet dels Campionats Comarcals

Els dos torderencs era la primera vegada que participaven amb l’equip cadet de la demarcació de Girona i van fer història en classificar-se per la fase final

La Ciutat Esportiva de Blanes va ser el punt neuràlgic de l’11a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala. Durant la jornada van participar 864 jugadors i jugadores distribuïdes en 72 seleccions comarcals, dirigits per 216 entrenadors i entrenadores, procedents d’un total de 157 clubs de la comarca de la Selva. Es van disputar un total 104 partits. En aquesta nova edició dels Comarcals hem de destacar presència torderenca. El porter del Futsal Tordera, Joan Riera, i l’entrenador, també del club, Aarón Esparrach van jugar proclamar-se campions en la seva primera participació amb l’equip cadet. El mateix Joan Riera explicava com van anar els 4 partits que van disputar.

Joan Riera comarcals

En el cas de l’Aarón Esparrach era la tercera vegada que assistia a uns Comarcals però aquest any amb la novetat de dirigir la categoria cadet. L’equip va fer història al classificar-se per les fases finals, ja que el Cadet de la demarcació de Girona mai ho havia aconseguit. Esparrach es mostrava molt content per l’equip creat.

Aaron comarcals

“a pesar de no tener los mejores jugadores de Cataluña, sí que conseguimos crear a una máquina de competir perfecta que da igual el equipo que se pusiera por delante que iban a ganarles”

A més, d’ells dos, també la coordinadora del Futsal Tordera, Soraya Fernández, va estar present en als campionats com a membre de la comissió del femení de la Federació Catalana de Futbol Sala. Segons la Soraya Fernández, una de les millors experiències que ha tingut dins el futbol sala. 

Soraya comarcals

Després de les Comarcals, el Futsal Tordera arriba a l’aturada nadalenca amb bones sensacionals de resultats a les diferents competicions on es troben els equips que formen el club torderenc.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES