IniciNoticiesComerçArriba la Fira de Nadal de Tordera 2022

Arriba la Fira de Nadal de Tordera 2022

Més de 30 parades, activitats, manualitats, cagada del tió, xocolatada, concerts i moltes sorpreses més completaran una nova jornada lúdica-festiva en el municipi. 

Tordera acollirà el proper dissabte 17 de desembre de 10:00h a 20:00h als carrers de Ciutadans, Sant Ramon i plaça de l’Ajuntament una nova edició de la Fira de Nadal. Més de 30 parades, activitats, manualitats, cagada del tió, xocolatada, concerts i moltes sorpreses més completaran una nova jornada lúdica-festiva en el municipi. 

Novament, el repte és atraure nous visitants al nostre municipi, recuperar i dinamitzar el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc a casa seva. Els productes que es posaran a la venda i que podreu trobar a la fira seran d’artesania, productes de decoració nadalenca, tions, productes de regal i productes d’alimentació nadalenca envasada. Ho explica la regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero.

Fira de Nadal

“trobarem parades relacionades amb el mon del nadal i activitats familiars”

Donat l’èxit de les anteriors edicions, la Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure, especialment, adreçades al públic familiar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES