IniciNoticiesPolíticaEL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA PORTA AQUEST DIJOUS A APROVACIÓ EL...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA PORTA AQUEST DIJOUS A APROVACIÓ EL PRESSUPOST MUNICIPAL DEL 2010.

L’Ajuntament de Tordera portarà aquest dijous al vespre a aprovació el pressupost municipal del 2010. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha explicat que la reducció d’ingressos per part de l’Ajuntament fa que el pressupost pel 2010 s’hagi reduït en 3 milions d’euros. Tot i així, ha dit que les partides de serveis socials i educació s’incrementaran. En el cas del personal de l’ajuntament, Joan Carles Garcia avança que s’hauran de prendre algunes mesures.

Aquest any ha desaparegut l’empresa urbanística municipal amb el conseqüent estalvi que representarà. Joan Carles Garcia recorda que el pressupost que es presenta, és un pressupost de crisi.

El pressupost del 2010 de l’ajuntament de Tordera serà a 14 milions d’euros. A més del pressupost , el ple també porta a aprovació la plantilla de personal de l’Ajuntament i els pressupostos de l’organisme autònom de Ràdio Tordera i serveis comunitaris. Un altre punt destacat de l’ordre del dia fa referència a la determinació de retribucions a càrrecs electes amb dedicació, i assignació d’assistències a regidors sense dedicació. El Ple Municipal també portarà a aprovació la proposta del pla de sanejament financer de l’ajuntament. El ple serà dijous, 29 d’abril a les 7 de la tarda i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES