IniciNoticiesSocietatFECSA-ENDESA DONARÀ UN MÀXIM DE 300 EUROS PER ELS AFECTATS DE LA...

FECSA-ENDESA DONARÀ UN MÀXIM DE 300 EUROS PER ELS AFECTATS DE LA NEVADA DEL 8 DE MARÇ.

Endesa s’ha compromès davant la Generalitat a indemnitzar els abonats que es van quedar sense llum després de l’apagada del 8 de març. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha explicat que en total es van presentar a Tordera, unes 200 reclamacions que es van enviar al consell comarcal del Maresme, què és l’administració encarregada de gestionar-les. Garcia assegura que segons les darreres informacions l’import màxim d’indemnitzacions per els afectats seria de 300 euros.

L’alcalde preveu que el procés de resolució d’aquestes reclamacions serà llarg. Recordem que l’apagada posterior a la nevada del 8 de març va deixar a les fosques desenes de municipis. Els abonats van anar recuperant el servei gradualment, però molts van passar tres o quatre dies sense llum i, en alguns casos, no van recuperar el servei fins al cap d’onze dies.
La manca d’electricitat va impedir poder escalfar menjar i engegar calefaccions en uns dies de molt fred i va encendre els ànims dels alcaldes, que van firmar un manifest crític tant amb les elèctriques com amb l’administració. Molts abonats van presentar reclamacions, però sense saber si els correspondria una indemnització.

ÚLTIMES NOTÍCIES