IniciNoticiesEducacióTordària Report, la nova revista de l’institut Tordària

Tordària Report, la nova revista de l’institut Tordària

Els alumnes de l’optativa Revista de l’Institut Tordària engeguen el Tordària Report, una revista mensual on expliquen en primera persona totes les novetats del centre.

L’espai dedicat a les escoles i instituts de Tordera, coneix una setmana més quines són les novetats dels centres escolars del municipi.

L’institut Tordària ha creat la revista Tordària Report amb col·laboració del Junior Report, una revista que s’encarrega d’informar de totes les novetats del centre. Els alumnes de l’optativa de Revista, es converteixen en periodistes i assumeixen diferents rols per cobrir totes les notícies, entrevistes i articles d’opinió sobre el centre i el municipi. A més, l’alumnat compta amb el suport d’una periodista professional del Junior Report. A continuació la Maria Roma, professora encarregada del projecte, explica com va sorgir la idea.

Maria Roma

“Vaig pensar que seria una bona manera fer una optativa de revista on els alumnes puguin explicar notícies en primera persona”

Tordària Report ja es troba en funcionament, i disposen de notícies elaborades pels alumnes a la seva pàgina web. Cada tres setmanes, la revista s’actualitzarà i es podrà disposar de noves notícies, articles d’opinió, entrevistes… Per tant, cada mes es publicaran noves peces periodístiques. Si voleu escoltar el programa sencer, ho podeu fer els dimarts a dos quarts d’onze del matí al dial 107.1, o bé,  trobareu el programa sencer a la web www.radiotordera.cat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES