IniciNoticiesEsportsAvui El Show dels Esports celebra els 2.000 programes

Avui El Show dels Esports celebra els 2.000 programes

El programa esportiu de Ràdio Tordera està d’aniversari al arribar a la xifra rodona de les 2.000 edicions en antena

Avui dijous 3 de novembre, El Show dels Esports arribar als 2.000 programes. En antena des del 2006, el programa esportiu s’ha convertit en una referència pel que fa a l’actualitat esportiva torderenca. El magazín s’ha convertit en un format diari de la programació de l’emissora de 20h a 21h del vespre. Albert Sabater, director de Ràdio Tordera, considera que s’ha fet una molt bona feina fins ara.

Sabater 2000 programes 1

“Un projecte com aquest que arribi als 2000 programes vol dir que hi hagut feina i que ha tingut el suport de tota la societat per tirar endavant el dia a dia”

En Joan Martín i l’Isaac Coronas van ser els fundador del Show dels Esports l’any 2006. S’ha evolucionat però l’essència continua sent la mateixa, ser l’altaveu de l’esport torderenc. L’Albert Sabater recorda els inicis del Show als estudis del carrer Santiago Russiñol.

Sabater 2000 programes 2

Durant aquests dies en motiu de la celebració d’aquesta fita us proposem que ens envieu els vostres records del programa a través d’una nota de veu o de text al telèfon 611 48 13 81. S’escoltaran a les properes edicions del show diari a partir de les 20h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES