IniciNoticiesRegidoriesEl Servei Local d’Ocupació organitza un curs per a l’obtenció del carnet...

El Servei Local d’Ocupació organitza un curs per a l’obtenció del carnet de carretoner/a

El cost total del curs és de 100 euros i està cofinançat per l’ajuntament amb 75 euros, per tant el total a abonar per les persones participants serà de 25 euros.

Amb l’objectiu d’oferir formació per a la millora de les competències ocupacionals, el Servei Local d’Ocupació ha organitzat un curs de carretoner/a per a les persones aturades inscrites al servei. El curs consta de dues parts, una teòrica i l’altra pràctica, i cal aprovar les dues part per obtenir el carnet.

Des del govern municipal es treballa per ajudar a millorar les possibilitats de recerca de feina a aquelles persones que, per les seves circumstàncies personals, tenen més dificultats per poder reincorporar-se al mercat laboral. Escoltem el regidor d’ocupació, Rafa Delgado.

Delgado carretoner

“tenim centres logístics que poden absorbir mà d’obra especialitzada en tasques de magatzem”

El cost total del curs és de 100 euros i està cofinançat per l’ajuntament amb 75 euros, per tant el total a abonar per les persones participants serà de 25 euros. Amb el patrocini d’autoescola Oscar, les persones interessades poden adreçar-se a les oficines d’Ocupació, situades al Camí Ral, 174, o bé al telèfon 93 765 04 14 o a inserció.tordera.cat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES