IniciNoticiesSocietatAqualia comença el pla de Neteja i Desinfecció dels Dipòsits d’Aigua

Aqualia comença el pla de Neteja i Desinfecció dels Dipòsits d’Aigua

Totes les neteges comencen a partir de les 8:00h del matí. En alguns casos poden provocar talls puntuals o baixades de pressió del subministrament.

L’Empresa Aqualia informa que a partir d’aquesta setmana es realitzarà la neteja de diferents dipòsits de la xarxa municipal d’aigua. Totes les neteges comencen a partir de les 8h del matí. En alguns casos poden provocar talls puntuals o baixades de pressió del subministrament. Des de l’empresa responsable del servei es comunicarà per zones, les diferents afectacions provocades per aquests treballs.

La neteja dels dipòsits és una de les actuacions que l’empresa porta a terme per garantir la qualitat de l’aigua que arriba a les aixetes de totes les cases. El responsable del Servei Municipal d’Aigües, Damià Muñoz,  ha recordat que “a més, l’empresa realitza un exhaustiu control analític de l’aigua subministrada, en les que es controlen paràmetres tant fisicoquímics com microbiològics”.

Manteniment aigua

“cada any netegem tots els dipòsits del municipi”

Amb aquestes actuacions, Aqualia i l’Ajuntament de Tordera reiteren el seu compromís de manteniment i millora contínua de les infraestructures hidràuliques del municipi, per garantir la qualitat de l’aigua de consum humà, i recorda que per a qualsevol dubte o aclariment els veïns disposen del Telèfon d’Atenció al Client 900 81 40 81.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES