IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA LA PEL·LÍCULA FROZEN RIVER...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA LA PEL·LÍCULA FROZEN RIVER I L’OBRA DE TEATRE EL QUADERN GRIS DE JOSEP PLÀ.

La programació estable del teatre clavé ofereix aquest cap de setmana propostes de cinema i teatre. Aquesta nit es projectarà la pel·lícula Frozen River de Courtney Hunt. En aquest film una jove que és a punt de comprar la casa dels seus somnis per compartir amb la seva família veu com tot s’en va en orris quan el seu marit fuig amb tots els diners i l’abandona a ella i als nens. Coneix una noia que li proposa una manera de guanyar diners fàcilment mentre intenta trobar el seu marit, aficionat a les apostes. El president del cine-club 24 ips, Abel Carbó ens parla sobre la pel·lícula.

La projecció serà avui a les 10 del vespre. Diumenge, 18 d’abril arriba un dels plats forts del cicle de teatre i dansa, amb la representació d’El quadern gris de Josep Plà, sota la direcció de Joan Ollé. Està considerat no sols un dels millors textos de l’autor sinó un dels més importants de tota la literatura europea del segle XX. L’obra compta amb el repartiment de Joan Anguera, Ivan Benet i Montserrat Carulla. La representació d’El quadern gris serà diumenge, 18 d’abril a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades per les dues propostes del cap de setmana es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES