IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE JOVENTUT OFERIRÀ MÉS DE 50 LLOCS DE TREBALL ENTRE...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT OFERIRÀ MÉS DE 50 LLOCS DE TREBALL ENTRE ELS JOVES AQUEST ESTIU.

La Regidoria de Joventut informa que ja s’ha obert el període de selecció de personal per l’organització del Casal d’Estiu Municipal i per al control i manteniment de les piscines municipals de Tordera.
Tal com s’ha dut a terme els últims anys, la Regidoria promou l’ocupació juvenil durant els mesos d’estiu amb la finalitat de donar una sortida professional als joves en edat activa durant el període de vacances.

Aquesta campanya de promoció de l’ocupació juvenil oferirà més de 50 llocs de feina, distribuïts entre el Casal d’Estiu (monitors, premonitors, coordinadors i ajudants de monitors) i a les piscines municipals de Tordera (socorristes i taquillers). Ens dona més detalls, el regidor de joventut, Marc Unió.

Marc Unió explica quin és el perfil de les persones que sol·liciten aquestes feines.

Per formar part del procés de selecció caldrà presentar la sol·licitud a l’Ajuntament de Tordera, acompanyada del currículum vitae de l’interessat/da i, si escau, els documents que justifiquin els mèrits al·legats. Amb l’objectiu de facilitar i promoure la formació en aquest àmbit, aquest any i com a novetat, la Regidoria de Joventut organitzarà al mes de maig un curs gratuït de pre-monitor d’activitats de lleure infantils i juvenils al Casal de Joves. Escoltem Marc Unió.

Les sol·licituds es podran presentar al Servei de Registre de l’Ajuntament de Tordera (de dilluns a divendres de 9h a 14h i de dilluns a dijous de 17h a 19h) fins al 10 de maig.

ÚLTIMES NOTÍCIES