IniciNoticiesEntitatsAquest 12 d’octubre el Garbell celebra la XI Diada de l’Esplai

Aquest 12 d’octubre el Garbell celebra la XI Diada de l’Esplai

Aquest dimecres a les 10:00h del matí la Plaça de l’Església de Tordera es converteix en el punt central de la celebració

L’Esplai el Garbell celebra aquest dimecres 12 d’octubre la XI Diada de l’Esplai. Es tracta de l’activitat d’inici de curs de l’Esplai, que congrega tots els participants en un sol lloc a través d’activitats de celebració. La benvinguda a un nou curs 2022-23 que s’estrena amb activitats culturals i d’entreteniment.

La XI Diada de l’Esplai es reprèn, enguany amb normalitat i sense mesures sanitàries destacades. Aquest dimecres a les 10:00h del matí la Plaça de l’Església de Tordera es converteix en el punt central de la celebració. Un cop s’hagi fet la trobada i benvinguda, començarà l’activitat central. La posada en escena de “Què fas Carlota?” qui s’encarregarà de crear i dinamitzar instal·lacions a la Plaça per a tots els infants. Jocs tradicionals i originals, a més de manualitats que entretindran els participants durant pràcticament tot el matí.

Un cop acabi, xocolatada a la Plaça. L’Esplai el Garbell demana als infants portar la seva tassa de casa per tal d’evitar ús de plàstics. Tot plegat, una jornada d’activitats no només pels participants de l’Esplai sinó oberta a tothom. Com a novetat, l’esplai el Garbell obre aquest any un grup de 16 a 18 anys amb la voluntat que en el futur s’incorporin a l’equip de monitors/es. Yara Fernàndez, és coordinadora del garbell.

Garbell

“estem contents perquè de moment el grup compta amb moltes inscripcions”

Enguany 100 infants s’han inscrit al nou curs de l’Esplai el Garbell.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES