IniciNoticiesSocietatEl torderenc Joan Morera ha celebrat la seva primera missa

El torderenc Joan Morera ha celebrat la seva primera missa

Durant la missa, Morera ha explicat la seva trajectòria i moments viscuts a Tordera.

Joan Morera ha dut a terme la seva estrena com a capellà. El torderenc ha estat ordenat com a diaca i mossèn i, oficialment aquest passat cap de setmana, ha dut a terme la seva primera missa.

La seva ordenació sacerdotal va ser dissabte 17 de setembre a l’Església de Verdú. Però, en estrena i acompanyat per una gran quantitat de representants de l’Església, mossens i representants de l’Ajuntament torderenc, ha dut a terme la seva primera missa com a Capellà a Tordera. Morera s’ha mostrat molt il·lusionat per la rebuda de prop d’un centenar de persones a la Parròquia de Tordera.

Morera 1

“content per les persones que m’han recolzat durant aquest camí i m’ha agradat poder dir gràcies”

Durant la missa, Morera ha explicat la seva trajectòria i moments viscuts a Tordera. Aquesta és una anècdota del primer moment que va declarar el seu desig a entregar-se a l’Església.

Morera 2

Nascut a Tordera el 1983, va estudiar informàtica i programació de videojocs. Però el seu oncle capellà, li va despertar vocació en un primer moment al seminari diocesà. Quan va acabar els estudis de filosofia i teologia, l’any 2009, va decidir iniciar el seu itinerari com a jesuïta.

Ara, Morera està destinat en diferents missions sobretot de Lleida i pobles del voltant. El mateix torderenc ho explica.

Morera 3

“Estic al problema Arrels, d’acollida, de persones migrants”

Joan Morera és nebot de Mossèn Perich, també jesuïta torderenc.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES