IniciNoticiesEsportsL’Oscar Pavón aconsegueix el títol de Coach Internacional per poder portar els...

L’Oscar Pavón aconsegueix el títol de Coach Internacional per poder portar els seus alumnes a les competicions europees

El TKD+Tordera Taekwondo inicia la temporada 2022-23 amb projectes internacional

L’entitat torderenca arrenca nous projectes a escala internacional per fer un pas endavant en el món del taekwondo. Aquest any, el TDK+Tordera ha aplegat un gran nombre d’alumnes. El seu propòsit és aconseguir que la federació, que van crear aquest any, s’introdueixi al rànquing internacional de la World Taekwondo i poder competir en l’àmbit europeu. Aquest pas es podrà donar gràcies a l’acreditació que ha obtingut el director i professor del TKD+Tordera, l’Oscar Pavón. Es tracta del títol de Coach internacional Lv1 per poder anar a competicions de nivell internacional oficials G1 i G2 .

Oscar Pavon europa 1

Jo no pensava que era tant difícil l’examen, hi ha molt vocabulari i es complicat entendre’l

El club torderenc ha anat evolucionant i creixent any rere any. Per això, el gran volum d’alumnes que acull aquest any el TKD+Tordera ha fet  que els projectes europeus fossin una realitat. L’Oscar Pavón es mostra molt content dels nous reptes de futur.

Oscar Pavon europa 2

La temporada de competicions ja ha començat. Aquest passat cap de setmana, el TKD+Tordera va participar en el primer Open Internacional de combat celebrat a Malgrat de Mar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES