IniciNoticiesEsportsEl primer equip del CFTordera s’estrenarà a la lliga el pròxim 25...

El primer equip del CFTordera s’estrenarà a la lliga el pròxim 25 de setembre amb nou entrenador

En Sebas Marteles arriba a Tordera per aportar un joc diferent centrat en el control de pilota

El nou cicle al CFTordera ha arribat. El projecte esportiu ha començat de zero i ja camina cap a una direcció sota les ordres d’en Sebas Marteles. El nou entrenador agafa el relleu del torderenc Josep Matas “Pai” a la banqueta groc i vermella després de finalitzar la seva etapa al CFTordera la temporada passada. El club ha incorporat un entrenador amb experiència on destaca el seu pas per l’ATC Sant Pol, UE Vilassar de mar, RCD Espanyol, CE Mataró o CE Premià. En Sebas Marteles, entrenador del primer equip del CFTordera, comparteix els motius pels quals va agafar aquest càrrec.

Sebas Marteles

L’ambició és màxima un curs més amb l’objectiu de seguir creant una filosofia de joc, apostant sobretot per la joventut dels jugadors de la casa. Tot i això, la plantilla s’ha reforçat amb sis fitxatges nous, tres d’ells de Tordera, per aconseguir més bons resultats. En Marteles destaca l’alt nivell de tot l’equip.

Sebas Marteles 2

Estem treballant per intentar practicar un futbol maco que agradi i que la gent de Tordera vulgui venir a veure el primer equip

L’objectiu per aquesta temporada és quedar el més a dalt possible. Alhora, l’entrenador del primer equip el CFTordera demana als seus jugadors que gaudeixin jugant a futbol.

L’inici de la competició a la Segona Catalana es produirà aquest 17 i 18 de setembre, tot i que l’equip torderenc haurà d’esperar fins al cap de setmana següent per estrenar-se a la lliga, ja que la primera jornada serà de descans. El primer partit de l’equip es jugarà a casa contra el Tossa Unió Esportiva “A” el diumenge 25 de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES