IniciNoticiesComerçContinua activa fins el 18 de setembre la campanya de targetes...

Continua activa fins el 18 de setembre la campanya de targetes regal “Comprar a Tordera te premi”

Injectarà 25.000 € directes als establiments locals participants mitjançant el sorteig de 500 targetes valorades en 50 € cadascuna. La campanya es dividirà en dues fases, la primera tindrà lloc entre el 5 i el 18 de setembre.

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, impulsarà aquest darrer trimestre de l’any una nova campanya de foment del consum local mitjançant el sorteig de targetes moneder.

En aquesta ocasió, l’àrea liderada per la regidora Nàdia Cantero, injectarà 25.000 € directes als establiments locals participants mitjançant el sorteig de 500 targetes valorades en 50 € cadascuna. La campanya es dividirà en dues fases, la primera tindrà lloc entre el 5 i el 18 de setembre.

estem molt contents amb els resultats de la campanya en anteriors edicions i permet dinamitzar el comerç local”


Totes les persones que facin compres als establiments adherits a la campanya, podran introduir les seves dades mitjançant un codi QR que trobaran a la seva disposició en cada botiga. El sorteig de les 250 primeres targetes es farà el dia 21 de setembre. Les persones guanyadores podran utilitzar les seves targetes fins al dia 31 d’octubre a tants establiments com vulguin fins a esgotar els 50 €.

Al mes de novembre, coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal, tindrà lloc la segona fase de la campanya, amb el sorteig de 250 targetes més.

La campanya de foment al consum local es va iniciar el 2020 amb l’objectiu de promoure i ajudar els comerços i serveis locals afectats especialment per les conseqüències de les restriccions per la COVID-19. La campanya “Jo compro a Tordera” es va repetir també el 2021 i es tancarà aquest final d’any havent-hi injectat 125.000 € directes al comerç local.

ÚLTIMES NOTÍCIES