IniciNoticiesEntitatsEls caçadors arriben a un acord amb el govern i tornaran...

Els caçadors arriben a un acord amb el govern i tornaran a caçar

Els caçadors hauran d'indicar la matrícula del terreny cinegètic, la data, l'horari previst, el municipi i la ubicació o paratge de la batuda prevista inicialment

Els caçadors han aprovat per majoria absoluta tornar a caçar després que la setmana passada el Departament d’Acció Climàtica, la Federació Catalana de Caça i l’Agrupació de Societats de Caçadors i Pescadors de Catalunya arribessin a un principi d’acord sobre la comunicació de les batudes. Aquest era el principal escull pel qual els caçadors catalans van decidir no sortir a caçar el primer dia de la temporada, el 4 de setembre, ni tampoc aquest passat diumenge. Reprendran l’activitat quan el DOGC publiqui el nou decret sobre la comunicació de les batudes, que s’ha modificat.
Les diferents parts van acordar que els caçadors comunicarien les batudes en espais públics, però no en espais privats on ja comptaven amb l’acord dels propietaris, una superfície que representa gairebé el 80% del país. El pacte s’havia de sotmetre a la votació dels caçadors a les diferents delegacions, , on la proposta s’ha aprovat per majoria absoluta.

ÚLTIMES NOTÍCIES