IniciNoticiesTecnologia BLANES ORGANITZA DEMÀ UNES JORNADES PER DEBATRE LES INFRASTRUCTURES VIÀRIES A...

BLANES ORGANITZA DEMÀ UNES JORNADES PER DEBATRE LES INFRASTRUCTURES VIÀRIES A LES COMARQUES DEL MARESME I LA SELVA, AMB LA PRESÈNCIA DE L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va inaugurar ahir una exposició titulada “Les infrastructures viàries al Maresme i a la Selva” on es mostren les diferents propostes de vial del desdoblament de la N-II, la perllongació de l’autopista del Maresme i el possible enllaç entre la C-32 i l’A-7, entre d’altres projectes. La mostra s’emmarca en la jornada sobre infrastructures viàries a les comarques del Maresme i la Selva que es realitzarà, demà dissabte al teatre municipal de Blanes, de nou a sis de la tarda i en la qual participaran partits polítics, experts i associacions. Ens amplia l’informació des de Blanes, Almudena Montaño.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha confirmat la seva presencia en les jornades, amb l’esperança de poder apropar posicions amb l’ajuntament de Blanes. Garcia, intentarà convèncer que la proposta de Tordera és la més encertada per la globalitat dels pobles afectats.

Tordera planteja un traçat alternatiu -acceptat per la Generalitat- però ara l’Ajuntament de Blanes ha retirat el seu suport a aquest traçat perquè vol estudiar totes les alternatives possibles.
Tordera planteja des de fa anys un traçat alternatiu que consisteix a fer passar les dues vies de comunicació a través d’un corredor únic, amb la qual cosa hi haurà un impacte menor sobre el territori.
Blanes veu amb recel l’opció de Tordera perquè el traçat alternatiu passa massa a prop del Vilar. Tordera ha decidit presentar un recurs contra la decisió de Blanes de retirar el suport al traçat alternatiu del corredor únic.

ÚLTIMES NOTÍCIES