IniciNoticiesPolítica PSC, CIU I ERC APROFITEN EL CAP DE SETMANA PER PARLAR...

PSC, CIU I ERC APROFITEN EL CAP DE SETMANA PER PARLAR SOBRE LES PROPERES ELECCIONS AUTONÒMIQUES EN DIVERSOS ACTES A TORDERA.

L’agrupació local de Convergència i Unió, el Partit Socialista I Esquerra Republicana, han aprofitat aquest cap de setmana per realitzar conferències per informar als torderencs d’aspectes concrets de la campanya autonòmica.
El PSC de Tordera va encetar el cap de setmana polític amb una xerrada, on es donava a conèixer la seva visió sobre l’estat actual de l’ensenyament a Catalunya. L’acte comptava amb la presència de Pilar Díez, diputada i candidata al Parlament de Catalunya, que va assenyalar les mancances de l’ensenyament.

Pilar Díez va manifestar l’optimisme del seu partit de cara a les properes eleccions, un optimisme que, segons Díez, es veu avalat per la voluntat de canvi dels catalans.

L’acte va comptar també amb la presència de la regidora i candidata al parlament, Conxita Rodriguez.

La federació de Convergència i Unió va comptar divendres amb la presència d’Oriol Pujol Ferrusola, candidat al parlament de Catalunya i fill de l’actual president de la Generalitat, Jordi Pujol. La conferència girava entorn la necessitat de canvi de l’estatut de Catalunya. Oriol Pujol explica per què creu que s’ha de modificar l’estatut.

Oriol Pujol es va mostrar confiat en el projecte d’Artur Mas i espera que els fets siguin prou garantia per convèncer Catalunya que CiU és la millor proposta de govern.

A l’acte també hi va participar l’alcalde i candidat al parlament, Joan Carles Garcia. Finalment, diumenge, l’agrupació local d’Esquerra Republicana, va rebre la visita de Pere Esteve, ex-dirigent de CiU i ara secretari de la plataforma Catalunya 2003, que s’ha integrat a ERC. Esteve, va aprofitar la visita a Tordera, per parlar sobre el programa electoral d’ERC de cara les properes eleccions autonomiques. El portaveu d’ERC a Tordera, Bernat Costas, va destacar l’experiència que està aportant Pere Esteve en la preparació de les eleccions al parlament de Catalunya.

Costas explica quin haurà de ser el paper d’ERC desprès de les eleccions.

Pere Esteve ocuparà el número 3 de la candidatura republicana per Barcelona, de cara les properes eleccions autonòmiques.
Els actes del PSC, CiU i ERC es van dur a terme divendres i diumenge al local Emili Vendrell i al Teatre Clavé respectivament.

ÚLTIMES NOTÍCIES