IniciNoticiesSocietatTorna la Festa Major d’Àgora Parc

Torna la Festa Major d’Àgora Parc

Totes aquestes activitats es celebraran a la fresca, a la pista d’Àgora Parc. Allà hi haurà servei de bar durant tota la festa.

Aquest cap de setmana es recupera la Festa Major d’Àgora Parc. Després de la interrupció obligada per la pandèmia, la festivitat se celebrarà amb normalitat en 3 dies plens d’activitats.

La Festa d’Àgora Parc començarà aquest mateix divendres 5 d’agost a les 17:00h de la tarda. Inflables d’aigua per a tot ala família Posteriorment, botifarrada popular a les 20:30h. Una hora més tard (21:30h), nit de bingo per a tots els participants. La nit acabarà amb música a càrrec del DJ Àgora a partir de les 23:00h. Toñi Garcia, presidenta de l’Associació de Veïns, explica com aconseguir els tiquets per la botifarrada popular.

Festes Àgora Parc 1

“Es poden aconseguir a les oficines del propi local de 19:00h a 21:30h”

Dissabte la festa comença a les 9:00h del matí amb un melé social de petanca. A partir de les 12:00h, festa d’aigua pels més petits de la casa. L’organització recorda que poden portar pistoles d’aigua i globus. L’activitat seguirà a les 18:00h de la tarda amb un torneig de ping-pong. La jornada acabarà amb un sopar popular a les 21:30h. Toñi Garcia indica quin és el menú.

Festes Àgora Parc 2

DJ Toni amenitzarà la festa durant aquella mateixa nit. Diumenge jornada sencera que començarà a les 12:00h del migdia. Festa de l’espuma per remullar-se. A les 18:00h partit de futbol infantil. Un cop acabi hi haurà berenar. A les 19:30h acabarà les festes amb el tradicional partit de solters contra casats. Un clàssic de les festes d’Àgora. La presidenta de l’Associació convida a tot el poble a participar-hi.

Festes Àgora Parc 3

Totes aquestes activitats es celebraran a la fresca, a la pista d’Àgora Parc. Allà hi haurà servei de bar durant tota la festa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES