IniciNoticiesEntitatsL'Associació Cultural Terra del Vent demana a l'ajuntament atenció per les herbes...

L’Associació Cultural Terra del Vent demana a l’ajuntament atenció per les herbes de les voreres de la urbanització Terra Brava

L’espai dedicat a les entitats del municipi conversa amb en Tomàs Ortega, president de l’Associació Cultural Terra del Vent, la Juanita Ayala, tresorera de l’entitat, la Isabel Rodríguez, secretaria de l’associació. I, per últim, amb la Luisa Domínguez, vocal.

Els membres de l’Associació Cultural Terra del Vent han expressat el seu malestar amb l’ajuntament, a causa de la falta de compromís per netejar les voreres i camins de brossa de la urbanització Terra Brava. Els veïns estan preocupats per les conseqüències que pot ocasionar tenir les herbes seques a prop de les propietats, ja que les temperatures estan sent molt elevades i pot ocasionar incendis. Escoltem a la Juanita Ayala, membre de l’entitat.

Juanita Ayala

D’altra banda, l’Associació Cultural Terra del Vent ha recordat tot el ventall d’activitats que ofereixen als socis i als habitants del municipi. Entre les activitats han destacat el taichí, gimnàstica, balls, costura, treballs manuals, jocs de dòmino, petanca i caminades. Alhora, expliquen que se’ls dificulta dur a terme les activitats perquè no disposen d’un local social. Així ho detalla la Isabel Rodríguez, secretaria de l’associació.

Isabel Rodríguez

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES