IniciNoticiesComerçCalçats Borrell tanca per jubilació

Calçats Borrell tanca per jubilació

Una de les botigues tradicionals de Tordera Centre baixa la persiana: Calçats Borrell tanca per jubilació. Després de tres generacions, la botiga situada al Carrer Ciutadans número 15 cessarà l’activitat comercial.

Calçats Borrell és un negoci centenari a Tordera. Antigament l’empresa combinava la venda d’espardenyes i esclops amb una barberia. De seguida la venda i manufactura de les sabates fetes a mida van començar a agafar protagonisme i situar-se com una sabateria de referència. Josep Borrell, de Calçats Borrell, explica la història de l’empresa al programa Tordera en Directe.

Calçats Borrell 1

“Són els pares els que van començar a introduir les sabates”

Els fills no es poden fer càrrec del negoci, si bé treballen en altres sectors. És per això que l’empresa tancarà el negoci, també la botiga que tenen a Arbúcies des de fa 29 anys. Des d’aquest estiu i fins al tancament final, Calçats Borrell ofereix liquidació de tots els seus productes. Serà aproximadament fins a finals d’octubre o principi de novembre, quan es jubilaran definitivament. Borrell explica com van prendre ell i la seva dona el negoci.

Calçats Borrell 2

Tal com afirma Josep Borrell, durant aquests primers dies han tingut molta feina. Un fet que agraeixen i esperen mantenir amb les rebaixes d’aquests propers mesos. Borrell ha estat president de l’Associació de Comerciants Tordera Centre com a representant dels comerços del centre. Per altra banda, aquests dies no abaixa la persiana però sí que traspassa el comerç la Dietètica i Herboria La Salut del Camí Ral després de 30 anys.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES