IniciNoticiesSalutLa 7ª onada de la covid ha tingut una afectació homogènia en...

La 7ª onada de la covid ha tingut una afectació homogènia en totes les edats

La covid-19 segueix existint malgrat que pràcticament s’han aixecat totes les restriccions que hi havia ara fa un any. Aquest mes de juny ha arribat un repunt de casos positius de coronavirus arreu del país, també a Tordera. Tot i així, la nova onada ha estat lleu, tal com valora el director del CAP Tordera, Leonardo Heredia.

Covid Tordera 1

“Hi ha escassos ingressos, molt poca ocupació d’UCI d’usuaris de Tordera”

L’afectació, doncs, ha estat molt menor tenint en compte els casos greus respecte altres onades. A més, l’afectació és d’edats molt homogènies, tot  que s’ha detectat més casos comuns en la franja jove. Actualment, segons el director del CAP, hi ha escassos ingressos i poca ocupació d’usuaris de Tordera en centres hospitalaris.

Ara per ara no es pot saber si és la variant òmicron i la nova variant la que afecta al municipi. En tot cas, els símptomes principals per detectar-ho són febre alta o mal de coll. En dona detalls Leonardo Heredia.

Covid Tordera 2

La previsió del Departament de Salut és administrar la quarta dosi a finals d’estiu. Ara per ara, però, no s’ha concretat la franja d’edat.

Covid Tordera 3

Des del CAP Tordera es demana mantenir la precaució, sobretot per protegir les persones de risc.

ÚLTIMES NOTÍCIES