IniciNoticiesCulturaNit de monòlegs al Casal de Joves de Tordera

Nit de monòlegs al Casal de Joves de Tordera

Durant tres setmanes seguides s’ha celebrat una activitat diferent en aquesta primera edició post-pandèmia de les Nits d’Estiu al Casal de Joves.

Aquest dimarts a la nit conclou la programació de nits d juliol al Casal de Joves. I ho fa amb una nit de monòlegs a càrrec de Pau Murner, Yael Brusca i Jordi Mariscot.

A partir de les 21:00h de la nit a l’exterior del Casal de Joves i just davant el Bar La Colla, els tres monologuistes oferiran un espectacle carregat d’humor i diversió per a tots els públics. Es tracta d’una activitat gratuïta i que va a càrrec de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera i el Casal de Joves.

Pau Murner ja és conegut a Tordera. L’any passat va dur a terme el seu espectacle durant la Festa Major de Tordera. Ara, arriba amb noves propostes i temàtiques per seguir fent riure als participants. Una proposta interactiva i que, sense espai que separi públic de l’artista, apropa l’entreteniment a peu de carrer. Durant tres setmanes seguides s’ha celebrat una activitat diferent en aquesta primera edició post-pandèmia de les Nits d’Estiu al Casal de Joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES