IniciNoticiesSocietatObert el 4t concurs pel disseny del got de barraques de Tordera

Obert el 4t concurs pel disseny del got de barraques de Tordera

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera i el Casal de Joves, han obert la convocatòria de presentació del disseny pel got de barraques d’aquest any. Es tracta de la quarta edició d’un concurs que busca la millor imatge representativa per les barraques de Tordera 2022.

Per a poder participar del concurs cal presentar un disseny original i inèdit (no presentat amb anterioritat) que representi de la millor forma les Barraques de Tordera que se celebraran entre el 20 i el 24 d’agost. El disseny ha de ser presentat  em un format d’arxiu vectorial (com Adobe Illustrator) o en format PDF amb resolució mínima de 300dpi en blanc i negre.

El disseny es pot presentar fins al 26 de juliol a les 15:00h de la tarda enviant l’arxiu al correu: casaldejoves@tordera.cat. Cal adjuntar una fotocòpia del DNI de l’autor, que cal que sigui major d’edat. A l’assumpte del correu hi ha de posar: “Concurs logotip got barraques  2022”. El disseny guanyador rebrà una compensació econòmica de 100€ i un diploma acreditatiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES