IniciNoticiesRegidoriesDemà divendres es tanca la convocatòria de sol·licitud per muntar les...

Demà divendres es tanca la convocatòria de sol·licitud per muntar les barraques de la Festa Major

La regidoria de Joventut ja ha publicat les bases per l’atorgament de llicències per a l’ocupació temporal del domini públic mitjançant barraques (barres de bar) amb motiu de la Festa Major de Tordera 2022, amb la finalitat de donar suport a aquelles entitats sense ànim de lucre que organitzen activitats per als ciutadans del municipi.

Les barraques se celebraran els dies 20, 21, 22 i 23 d’agost al Parc Prudenci Bertrana. L’horari de les barraques serà de 22:00h a 5:30h excepte el dia 22 d’agost que hauran de finalitzar la seva activitat a les 03:00h.

El nombre de llicències de barres de bar per entitats serà de màxim 4. 

Podran optar a muntar una barraca les entitats juvenils, socials, esportives i/o culturals del municipi sense ànim de lucre amb seu oberta a Tordera i que hagin presentat els seus estatuts a l’Ajuntament degudament inscrits a l’organisme competent.  Totes les entitats que vulguin muntar barraca per la Festa Major caldrà que presentin una sol·licitud mitjançant instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tordera del 4 al 8 de juliol de 2022. La presentació de sol·licituds es realitzarà de manera telemàtica a través d’aquest enllaç.

ÚLTIMES NOTÍCIES