IniciNoticiesEntitatsLa Penya Barcelonista de Tordera torna a tenir relació directa amb el...

La Penya Barcelonista de Tordera torna a tenir relació directa amb el club blaugrana

L’espai dedicat a les entitats del municipi entrevista en Lluís Agell, president de la Penya Barcelonista de Tordera, i en Joan Plàcides, membre de la junta de l’entitat, per parlar sobre la situació de la penya durant aquest any. A més, tant en Lluís com en Joan donen el seu punt de vista respecte a les últimes novetats del FC Barcelona.

El president de la Penya Barcelonista de Tordera explica que es troben en un moment crític a causa de la pandèmia, a més d’afirmar que cal més socis per poder tornar a engegar les activitats que es feien als inicis de l’entitat. D’igual forma, declara que la relació amb el club ha canviat des de la desaparició de la Confederació Mundial de Penyes, ara estan a l’espera de rebre noves indicacions des de la junta del club. A continuació, escoltem en Lluís Agell, president de la penya.

Lluís Agell

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES