IniciNoticiesMedi ambientL’AJUNTAMENT I VEÏNS RECLAMEN MÉS GENERADORS A LES URBANITZACIONS.

L’AJUNTAMENT I VEÏNS RECLAMEN MÉS GENERADORS A LES URBANITZACIONS.

L’empresa Fecsa-Endesa està treballant per intentar restablir el servei elèctric a les urbanitzacions de Tordera. De moment, l’esforç no és suficient, per que la llum encara no arriba a totes les cases. Avui s’ han instal·lat diversos generadors a Sant Daniel i Mas Mora. Em parlat aquesta tarda amb els presidents de les tres associacions de veïns, que ens expliquen que la situació ha millorat, però que continuen molts habitatges sense llum. Escoltem la Rosa Maria de Mas Mora, en Bruno Carreras de Sant Daniel i la Teresa Pelegrin de Tordera Park.

Una situació complicada també viuen els veïns de la zona de Roca Rossa, Can Camps i Hortsavinyà. El president de l’associació de veïns de Masies d’Hortsavinyà, Ivan Fusalba assegura que continuen amb problemes.

Un veí de Sant Llop, ens explicava la caòtica situació que viuen en aquesta zona.

El regidor d’obres i serveis, Carles Aulet explica quina és la situació, a hores d’ara, a les urbanitzacions.

L’Ajuntament de Tordera ha obert aquest matí un servei de dutxes al pavelló poliesportiu municipal perquè en puguin fer ús totes les persones que encara es troben sense subministrament elèctric. El pavelló de l’Avinguda Països Catalans estarà obert fins a les 22 h ininiterrompudament.

ÚLTIMES NOTÍCIES