IniciNoticiesPolíticaCiutadans Tordera confirma que es presentarà a les eleccions municipals i...

Ciutadans Tordera confirma que es presentarà a les eleccions municipals i Míriam Rocabruna repetirà com a candidata

Ciutadans va aconseguir en les eleccions de 2019 representació a l’Ajuntament, per primera vegada, amb 527 vots, un 7,28% dels vots emesos.

La regidora Míriam Rocabruna tornarà a ser candidata de Ciutadans a les eleccions municipals 2023. En l’entrevista del serveis informatius, Rocabruna confirma que, després de molts de dubtes,  el seu partit es tornarà a presentar a les municipals i que ella encapçalarà la llista de Tordera.  La candidata considera que volen representar aquelles persones que no son extremistes.

Ciutadans municipals 1

La candidata de Ciutadans, vol fer feina de carrer per portar a l’ajuntament les problemàtiques reals dels ciutadans. Rocabruna vol fer política de carrer.

Ciutadans municipal 2

Rocabruna admet estar preocupada per la baixada de vots del partit en les eleccions espanyoles o autonòmiques. Malgrat això, creu que la visió municipal és diferent i que els ciutadans ho entenen així.

Ciutadans municipals 3

Ciutadans va aconseguir en les eleccions municipals de 2019 representació a l’Ajuntament, per primera vegada, amb 527 vots, un 7,28% dels vots emesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES