IniciNoticiesCulturaMilers de persones assistiran avui a la primera edició del festival “SomRiu...

Milers de persones assistiran avui a la primera edició del festival “SomRiu Fest”

El Parc Prudenci Bertrana viurà avui la primera edició del “SomRiu Fest” un macro-concert organitzat per l’Ajuntament i que es presenta com a tret de sortida de les activitats d’estiu a Catalunya. Un festival de música que aspira a ser un dels de referència de tot Catalunya.

El cartell del primer Tordera Somriu Fest el formaran els grups Els Catarres, Buhos, Doctor Prats  i també amb DJ Sendo, que amenitzarà l’abans i el després de l’actuació grups musicals.

El recinte del Tordera Somriu Fest comptarà també amb una zona de barraques, que  estaran gestionades pel Club Patí Tordera, Colla de Diables de Tordera, Esplai El Garbell (Tordera) i els Castellers de l’Alt Maresme. A més hi haurà punt lila, zona per a persones amb mobilitat reduïda i un espai de foodtrucks.

La regidora de Joventut, Bàrbara Vergés assegura que el recinte del Prudenci Bertrana ja està preparat per acollir els milers de persones que assistiran al festival. Vergés espera que aquesta primera edició sigui un èxit.

Bàrbara Somriu

Avui es podran comprar les entrades a taquilla i tindran un cost de 25€ per adult i 15€ pel públic infantil*. Per més informació podeu entrar a WWW.SOMRIUTORDERA.CAT

ÚLTIMES NOTÍCIES