IniciNoticiesSocietatTorna la Festa Major de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí

Torna la Festa Major de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí

Els actes són oberts per a tothom. L’associació de veïns també fa una crida a la participació des de l’organització i a la festa.

Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí celebren la festa major del veïnat. Serà aquest proper 24 i 25 de juny amb una programació que proposa actes multidisciplinars i per a totes les edats.

L’Associació de Veïns ha organitzat aquesta primera festivitat d’estiu que retorna a la normalitat post-pandèmica després de dos anys. Enguany, les activitats s’organitzen en dos dies diferents tot i que la festa ja va començar dissabte 18 de juny amb la festa de record a la discoteca Projet.

Aquest divendres 24 de juny, dia de Sant Joan, actes durant tot el dia. A les 9:30h del matí, xocolatada davant del local de l’Associació. Demanen que cadascú porti el seu got per evitar generar residus. El seguirà l’ofici a la missa de Sant Andreu a les 12:30h amb vermut per tots els assistents. En dona detalls la presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, Conxi Rodríguez.

Festes Sant Andreu 1

A partir de les 21:00h de la nit, cantada d’havaneres a càrrec del grup Cabotatge. A la pausa s servirà rom cremat pels assistents.

L’endemà, dissabte 25 de juny, els actes es concentren a la tarda. Festa de l’espuma a les 18:00h a la Plaça del Pi. A les 20:00h davant el Local Social hi haurà Sardinada. Caldrà portar plats, tovallons i pa. Clourà la festa a les 21:0030h del vespre, l’actuació del grup de balls en línia.

Aquest any, però, no hi haurà sopar popular. Això és perquè no han pogut recaptar tants de fons econòmics per preparar la festa degut a les restriccions viscudes aquests dos anys. Tot i així, els veïns i veïnes asseguren una bona festa i entreteniment. Conxi Rodríguez ho explica en declaracions a Ràdio Tordera.

Festes Sant Andreu 2

Els actes són oberts per a tothom. L’associació de veïns també fa una crida a la participació des de l’organització i a la festa.

ÚLTIMES NOTÍCIES