IniciNoticiesEsportsAvui finalitza el termini per presentar candidatures pels premis #esporttorderenc

Avui finalitza el termini per presentar candidatures pels premis #esporttorderenc

Les entitats esportives son les encarregades de presentar els diferents candidats/es per optar en alguna de les categories

A les 23:59h d’aquesta nit finalitzarà el termini per presentar les candidatures pels premis esporttorderenc que s’entregaran durant la gala del proper dimarts 28 de juny. Per l’edició d’enguany es recupera el format i el sistema de participació que s’aplicava abans de la pandèmia, les entitats esportives han de presentar candidatures per optar a les diferents categories i un jurat independent decidirà els afortunats/des de cada nivell:

El premi al millor equip de la temporada, millor equip base, millor esportista, millor entrenador/a, honorífic de Ràdio Tordera i el premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’esport són les categories dels reconeixements. En Joan Martín cap d’esports de l’emissora donava uns últims consells als clubs que participin.

Martin consells candidatures gala

“Al final el jurat decidirà quina és la millor tenint en compte els mèrits que expliqueu “

Es poden presentar via correu electrònic les candidatures radiotordera@radiotordera.cat. La gala de l’esport és la festa de clausura de la temporada esportiva torderenca i també la del programa radiofònic esportiu diari.

ÚLTIMES NOTÍCIES