IniciNoticiesSalutComença el cicle "Escola de Salut" amb el taller “Preparem-nos pel sol”

Comença el cicle “Escola de Salut” amb el taller “Preparem-nos pel sol”

Per a participar-hi no cal inscripció prèvia i és oberta a tothom. Una activitat gratuïta que se celebrarà aquest dilluns a les 17:30h de la tarda a la Biblioteca de Tordera.

Les altes temperatures i les condicions meteorològiques més habituals de l’estiu poden suposar problemes de salut. És per això que des de l’Ajuntament de Tordera i CAP Tordera, amb la col·laboració de la Biblioteca de Tordera, se celebra el taller “preparem-nos pel sol”.

Es tracta d’una activitat interactiva a càrrec de la infermera del CAP, Anna Pujol, i de la farmacèutica titular de la farmàcia Marcoval de la Plaça de l’Església i responsable del sector farmacèutic de Tordera, Marta Marcoval. En dona detalls la regidora de Salut, Nàdia Cantero.

Escola Salut 1

Per a participar-hi no cal inscripció prèvia i és oberta a tothom. Una activitat gratuïta que se celebrarà aquest dilluns a les 17:30h de la tarda a la Biblioteca de Tordera. Aquest taller forma part del nou projecte engegat des de les institucions torderenques: l’Escola de Salut. Una sèrie de tallers que donarà consells sobre com prevenir les principals malalties de cada època de l’any segons l’estacionalitat. La regidora Cantero ho detalla.

Escola Salut 2

L’Escola de Salut, englobada dins del marc de la Taula de Salut Comunitària de Tordera, té l’objectiu de promoure la salut i el benestar a la població al nostre municipi. Aquest és el segon projecte impulsat des de la Taula de Salut Comunitària de Tordera després de la Prescripció Social.

ÚLTIMES NOTÍCIES