IniciNoticiesPolíticaElisabet Megias és la nova alcaldable de Junts per Tordera

Elisabet Megias és la nova alcaldable de Junts per Tordera

L’Assemblea local ratifica la candidatura de Megias per unanimitat dels afiliats i simpatitzants. La nova candidata assumeix el repte “amb responsabilitat i determinació” per convertir-se en la primera alcaldessa de Tordera, després que Joan Carles Garcia hagi decidit fer un pas al costat.

L’Assemblea local de Junts per Tordera va ratificar ahir al vespre Elisabet Megias Pinós com a alcaldable amb la unanimitat dels assistents. Amb la ratificació de la nova candidata per a les Eleccions Municipals del 2023 culmina el procés intern que la formació va iniciar el passat mes de març per tal de donar relleu a l’històric alcalde Joan Carles Garcia, que després de 7 mandats ha decidit fer un pas al costat i no optar a la reelecció. La candidatura de Megias, dona de confiança de Garcia a l’Ajuntament de Tordera des de 1999, ha estat l’única que optava a encapçalar la llista de Junts per Tordera.

En el primer discurs després de ser ratificada com a alcaldable, Elisabet Megias va explicar a la militància que assumeix “amb responsabilitat i determinació” el repte de convertir-se en la primera alcaldessa de Tordera. Es va comprometre a mantenir el llegat de Joan Carles Garcia “amb lleialtat i honestedat” i a incorporar-hi “una nova visió de gènere, amb els peus a terra, sense excuses i conscient de tot allò que pot millorar”.

Megias candidata 1

En aquest sentit, va explicar que afronta aquesta nova etapa carregada “d’il·lusió, ganes i empenta” i va demanar suport per fer de Tordera “un poble d’oportunitats”.

Megias candidata 2

Nascuda al veïnat Fibracolor de Tordera el 27 d’abril de 1979, Elisabet Megias té 43 anys, viu en parella i és mare de dos fills. Amb estudis universitaris d’Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ha especialitzat la seva formació en l’àmbit de les Relacions Públiques i el Protocol a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A la seva trajectòria formativa també hi destaquen seminaris de Direcció i Coordinació de Gabinets d’Alcaldia a la Fundació Universitat de Girona; de gestió de xarxes socials i app’s a l’Administració Pública; i d’especialització en comunicació corporativa.

Des de 1999 és Cap de Premsa i Protocol de l’Ajuntament de Tordera, tasques que desenvolupa actualment juntament amb la coordinació del Gabinet d’Alcaldia. La seva trajectòria professional es va iniciar a l’emissora municipal Ràdio Tordera realitzant tasques de producció, edició i locució d’Informatius i entreteniment i amb la qual encara hi realitza  col·laboracions. En va ser cap de programació en el període 1998-1999 i membre del Consell d’Administració (1996-1999). L’experiència a l’emissora municipal es va ampliar amb la corresponsalia al Diari de Girona, l’emissora Ràdio Marina i col·laboracions amb emissores del territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES