IniciNoticiesSocietatL'Agència de l'Habitatge de Catalunya obre la convocatòria d'ajudes "Bo jove...

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya obre la convocatòria d’ajudes “Bo jove de lloguer”

L’import d’aquestes subvencions podrà ser de fins a 250 euros mensuals per a persones entre 18 i 35 anys i es concediran per 2 anys.

A partir d’avui s’obre la convocatòria per sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer per a les persones entre 18 i 35 anys.

El Bo Jove de Lloguer el podran sol·licitar les persones joves que ja visquin de lloguer, compartint habitatge o en una habitació llogada, i també les persones joves que tinguin previst viure de lloguer encara que no hagin començat fer-ho. La persona sol·licitant haurà de disposar d’una font regular d’ingressos que reporti unes rendes anuals.

Atès que les subvencions s’atorgaran per estricte ordre de sol·licitud i sempre que es compleixin els requisits, des del Servei d’Habitatge s’aconsella tenir preparada la documentació i fer el tràmit per Internet. Per fer aquest tràmit telemàtic caldrà tenir un certificat digital, el certificat de titularitat d’un compte bancari, el contracte de l’habitatge o habitació i els rebuts dels pagaments (quan s’hagi iniciat el lloguer).

L’import d’aquestes subvencions podrà ser de fins a 250 euros mensuals (amb el límit de l’import mensual de la renda o del preu de cessió) i es concediran per 2 anys. Els import rebuts pel Bo Jove de Lloguer s’hauran de declarar a la renda de l’any següent.

Aquelles persones que necessitin suport en la tramitació telemàtica poden demanar cita prèvia a l’Oficina local d’habitatge de l’Ajuntament de Tordera de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres trucant al telèfon 93 764 37 17.

ÚLTIMES NOTÍCIES